NIEUWSBERICHT

Terug naar nieuwsoverzicht

14-01-2021

Digitaal Werkbezoek Immigratie en Naturalisatiedienst 13 oktober jl.

Op 13 oktober 2020 hebben 30 leden van JuristenRijk een digitaal werkbezoek aan de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) gebracht. Een interessante organisatie die nagenoeg dagelijks in de media staat.

De leden werden door de directeur Juridische Zaken (JZ) van de IND, Monique Commelin, verwelkomd. Zij vertelde over de historie van de IND, de ontwikkeling van de directie JZ door de jaren heen en de actuele uitdagingen van de IND. Vervolgens nam een operationeel manager van de directie JZ, Willem Graafland, de leden uitvoerig mee in het werk van een jurist bij de IND. Tot slot hield MT-lid van de directie JZ, Jeroen Stulen, een interactieve sessie over de ontwikkeling van legal management bij de IND. JuristenRijk bestuurslid, Emese Simon, modereerde deze bijeenkomst.

Het was de eerste keer dat JuristenRijk een digitaal werkbezoek organiseerde. Desondanks was het een boeiende bijeenkomst met een relatief hoog aantal aanwezige leden. Sterker nog: diverse deelnemers gaven naar aanleiding van deze sessie aan graag een keer fysiek bij de IND op bezoek te willen gaan. Laten we hopen dat dit ook weer binnen afzienbare tijd mogelijk wordt!

 

© JuristenRijk