NIEUWSBERICHT

Terug naar nieuwsoverzicht

03-06-2019

Werkbezoek AP 20 juni 2019

In navolging van het succesvolle werkbezoek aan ACM eerder dit jaar, vindt op donderdag 20 juni 2019 een werkbezoek plaats aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het programma ziet er als volgt uit:

14.45 inloop

15.00 start inhoudelijk deel:

- AVG en Awb: een geslaagd duet? Collega's van de AP leggen uit hoe zij omgaan met de verschillen tussen de Algemene verordening gegevensbescherming en de Algemene wet bestuursrecht.

- AVG en boetes: aan de hand van een casus zoomt de AP in op het nieuwe boetebeleid.

Na afloop van het inhoudelijk deel vindt een borrel plaats.

Meer informatie over de AP vindt u op autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Het werkbezoek is bij uitstek een kans voor juristen van toezichthouders, uitvoeringsorganisaties en beleids- of wetgevingsdirecties om in andermans keuken te kijken en meer te leren over de praktijk. De vereniging organiseert het werkbezoek om haar leden op een informele manier kennis te laten maken met elkaar en met de verscheidenheid van het juridische werk bij de Rijksoverheid.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het werkbezoek door een e-mail te sturen naar Reyer van der Vlies, secretaris van de vereniging. Let op: indien u zich aanmeldt, rekenen onze AP-collega's op uw komst. Het werkbezoek staat alleen open voor leden van JuristenRijk.

Klik hier voor een korte terugblik op het werkbezoek aan ACM.

 

© JuristenRijk