NIEUWSBERICHT

Terug naar nieuwsoverzicht

01-08-2018

Omgang persoonsgegevens

Beste leden van JuristenRijk,

Zoals u als geen ander weet, is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 van toepassing geworden. Hierbij lichten wij toe hoe het bestuur omgaat met uw persoonsgegevens.

De vereniging beschikt over een ledenadministratie, waartoe het bestuur toegang heeft. De ledenadministratie wordt beheerd door de secretaris en, voor zover het de contributie betreft, de penningmeester. De ledenadministratie bestaat uit een gering aantal persoonsgegevens per lid: naam, e-mail en, voor zover opgegeven, adresgegevens (al dan niet van de werkgever) en telefoonnummer.

U hebt de mogelijkheid om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar info@juristenrijk.nl.

Indien u zich uit wil schrijven van nieuwsbrieven, kunt u dat doen door op de hyperlink te klikken, die onderaan de berichten verschijnt, of door een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mailadres. JuristenRijk verstuurt de volgende nieuwsbrieven: aankondigingen van activiteiten en de JuristenKijk, het periodiek.

JuristenRijk communiceert hoofdzakelijk via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Het verenigingsbestuur

 

© JuristenRijk